Europa Conference League

Με Κρέσπο ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς!

Στην διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο Κρέσπο για το αυριανό (2/08) ματς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς, καθώς προπόνηθηκε και μπήκε στην αποστολή, σε αντίθεση με τους Ίνγκασον και Αουγκούστο.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό κόντρα στη Μποέμιανς στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/08) στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» έχουν ως μόνο στόχο την πρόκριση και πάνω σε αυτή δουλεύουν τις τελευταίες μέρες με αποφασιστικότητα, προσήλωση και συγκέντρωση.

Η τελευταία προπόνηση είχε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ ξεχωριστή δουλειά έγινε στο κομμάτι των στημένων και στατικών φάσεων.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας η επιστροφή του Χοσέ Κρέσπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός στόπερ προπονήθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης (12/08) με τους Ιρλανδούς.

Εκτός παραμένουν οι Ίνγκι Ίνγκασον, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετά δούλεψε ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι και Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x